Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/praktijkzp.nl/httpdocs/classes/cms.class.php on line 203

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/praktijkzp.nl/httpdocs/classes/cms.class.php on line 204
Nieuws

Update i.v.m. het Corona-virus

Update i.v.m. het Corona-virus:

Op de persconferentie van 31 maart jl. is bekend gemaakt dat de maatregelingen verlengd worden t/m 28 april.

 

Wat we wel kunnen vanaf 6 april:

- We zijn telefonisch bereikbaar voor overleg.
- Behandelingen kunnen op afstand gegeven worden door middel van videobellen en er kan oefentherapie op afstand gegeven worden.
- Afspraak in de oefenzaal voor de patiënt die komt voor post operatieve behandeling en oefeningen nodig heeft om in dagelijkse activiteiten thuis en op werk te kunnen blijven functioneren en complicaties in de revalidatie te voorkomen. De oefenzaal is dan alleen voor u beschikbaar en de therapeut blijft op 1,5 meter afstand.
- Afspraak in de oefenzaal als u moet oefenen op de hometrainer, loopband of krachtapparaat, omdat anders de achteruitgang te groot is om in het ADL te kunnen blijven functioneren. De oefenzaal is dan alleen voor u beschikbaar en de therapeut blijft op 1,5 meter afstand.
- Als er uit het telefonisch overleg met de therapeut komt dat het noodzakelijk is om hands-on behandeld te worden, zal dat gedaan worden door de therapeut met beschermende kleding aan.

 

Ten slotte kunt u nu goed gebruik maken van onze Fysiotherapie-check van hierhebikpijn.nl, deze kunt u vinden op onze homepage www.praktijkzp.nl onder contactgegevens ziet u een plaatje met "Doe de check". Klik hier op en doorloop de test.
Als u de check doorlopen heeft kunt u ons bellen voor een telefonisch consult waarin wij u uitleggen wat de diagnose voor u betekent en wat u hiermee kunt doen.

 

We houden u op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn.