Vacature enthousiaste fysiotherapeut gezocht!

Enthousiaste Fysiotherapeut gezocht met affiniteit chronische doelgroepen 16-32 uur

Wegens het vertrek van een collega zoeken wij per direct een fysiotherapeut met affiniteit voor chronische aandoeningen en ouderen en die bereid is scholing daarvoor te volgen. Wij zoeken iemand die zowel in de praktijk in Zaandam als in de praktijk in Krommenie kan werken. Net afgestudeerden zijn ook welkom!

Je gaat  met collega’s die al aangesloten zijn bij het Chronisch ZorgNet, het Longnetwerk en Parkinsonnet deze doelgroep en dit zorgaanbod verder uitbreiden. Het is ook mogelijk om je verder te specialiseren  (Geriatrie Master) en ook te gaan participeren in verschillende vakgroepen en netwerken o.a. Reuma Netwerk Zaanstreek en het Rugnetwerk.

Wij zoeken een collega die enthousiast en leergierig is.  Iemand die empathisch is en een actieve benadering heeft. Iemand die met zijn patiënten in de oefenzaal aan de slag gaat en werkt aan het verbeteren van hun beweeggedrag. Je verhelpt de klacht niet alleen, je leert patiënten ook hoe ze nieuwe klachten kunnen voorkomen door je kennis van leefstijl over te brengen. Samenwerken met collega’s aan het herstel van patiënten doe je graag.

Ben jij in staat om je patiënten te enthousiasmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieprofiel:

* afgeronde HBO opleiding

* Een fysiotherapeut met affiniteit voor chronische aandoeningen en bereid is daar scholing voor te volgen (bijvoorbeeld COPD, CVA, PAV, Parkinson en hart en vaatziekten).

* Je bent in staat zelfstandig te werken maar houdt er ook van om in een team te werken 

* Je hebt een actieve houding binnen het vak en bent gedreven om het beste uit je vak te halen

* Je bent communicatief vaardig.

 Wij bieden:

* Een leuke baan (16-32 uur per week)

* Salaris passend bij ervaring en functie

* Goede secundaire voorwaarden

* Een plezierige samenwerking met 7 collega’s

* Mogelijkheid tot participeren in vakgroepen en netwerken en doorgroei mogelijkheden (Master)

* Werktijden en locaties zijn in overleg.

Beschrijving van de praktijk:

Praktijk Zoetelief en Postema is een ondernemende en dynamische praktijk. We hebben 2 locaties en zijn aangesloten bij het Keurmerk. Patiënten kunnen bij ons terecht voor o.a. fysiotherapie, manuele therapie, oedeemfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, medische fitness, dry needling en echografie. Het team bestaat uit 6 therapeuten en 2 administratief medewerkers. Ieder fysiotherapeut heeft zijn eigen specialisme en werkt steeds nauwer samen met andere disciplines als ergotherapie en diëtetiek.  We gebruiken elkaars expertise en werken graag samen. We staan open voor innovatie en goede ideeën. We stimuleren en faciliteren de ontwikkeling van onze therapeuten. We zorgen voor een prettige werksfeer.

Interesse? 
Ben jij die ondernemende, enthousiaste therapeut die ons team wil komen versterken? Neem dan contact met ons op! Je kunt je motivatiebrief met CV mailen naar info@praktijkzp.nl. Mocht je na het lezen van deze vacature nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Ilonka Postema.
Voor verdere informatie willen wij verwijzen naar onze website www.praktijkzp.nl