Vacature receptie-administratief medewerker gezocht!

Als receptie-administratief medewerker vul je ons veelzijdige team aan. We zoeken iemand die, samen met de andere 2 administratief medewerkers, de balie en administratieve taken kan uitvoeren op 2 dagdelen (dinsdag en vrijdag). Iemand die handig is met computers en ervaring heeft met word. Iemand die met ons administratie systeem Intramed kan werken. Iemand met goede nederlandse vaardigheden in schrift en spreken en klantvriendelijk is aan de telefoon en goed in team verband kan werken.

De functie is parttime, maar kan uitgebreid worden. We zoeken iemand die naast deze functie ook schoonmaakwerkzaamheden voor zijn rekening kan nemen ( 7 uur p.w ) op de locatie Zaandam en Krommenie en bereid is waar te nemen tijdens vakantie van de andere collega.

Ben jij die enthousiaste administratief medewerker die het leuk vindt om aan de balie te werken in een fysiotherapie praktijk en patiënten te woord te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Functie vereisten

· Administratieve opleiding (MBO)

· Kennis van Intramed. (Er volgt een inwerkperiode mocht je niet bekend zijn met dit softwareprogramma).

De praktijk

De praktijk heeft twee locaties: één in Krommenie en in Zaandam. Beide vestigingen hebben een reguliere praktijksetting met meerdere behandelkamers en oefenzalen. Je werkt op de locatie in Zaandam. Je werkt samen met zes collega fysiotherapeuten en samen met 2 administratief/boekhoudkundig medewerkers. Bijna alle fysiotherapeuten hebben een specialisatie (manueel therapie, psychosomatische fysiotherapie, sportspecialisatie, medische fitness). Verder zijn wij actief in verschillende netwerken, namelijk een COPD-, Artrose-, Reuma- Parkinson-, en een Diabetesnetwerk. Meer Informatie kan je vinden op onze site: www.praktijkzp.nl

Wat bieden wij?

· Salaris Bruto gemiddeld €2000 op basis van werkervaring , 38 urige werkweek, reiskostenvergoeding en goede sec. arbeidsvoorwaarden. Het bruto salaris is excl. vakantietoeslag en exclusief pensioenpremie.

· Prettige, collegiale en informele werksfeer

· 23 vakantiedagen (op fulltime basis)

· Bonusregeling

· Ruimte voor eigen inbreng

· Scholing

Soort dienstverband: Parttime, Tijdelijk

Salaris: €1.750,00 - €2.000,00 per maand