U ben hier:

Algemeen

U kunt snel terecht, ook zonder verwijzing

De juiste diagnose is de basis voor een geslaagde behandeling. Tijdens de eerste afspraak nemen we daarom ruim de tijd om uw klachten te onderzoeken. Het onderzoek bestaat uit een vraaggesprek en een bewegingsonderzoek. Door middel van een aantal testen, meet- en vragenlijsten krijgen we inzicht in uw klachtenpatroon. We bepalen zo waar uw klachten vandaan komen en hoe ze te verhelpen zijn. Preventie vinden wij erg belangrijk. We kijken altijd hoe we kunnen voorkomen dat uw klachten in de toekomst terugkeren.


Wat te doen als u verhinderd bent?

Als u de gemaakte behandelafspraak niet kunt nakomen, dient u zich minstens 24 uur van te voren af te melden. Behandelingen welke niet 24 uur van te voren zijn afgemeld worden door ons rechtstreeks bij u in rekening gebracht. U dient deze rekening zelf te betalen, deze wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed.
U kunt uw afspraak afzeggen via 075-6213374 (Locatie Krommenie), 075- 7850922 (Locatie Zaandam) of 06-33734667. Als wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen, kunt u uw afmelding op de voicemail inspreken. Mailen kan ook:  info@praktijkzp.nl In overleg met de fysiotherapeut kan bij ziekte of onvoorziene omstandigheden van deze regel worden afgeweken.

Bereikbaarheid en parkeren

Voor afspraken zijn wij elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 08.30-17.00 uur. Er is bij beide locaties gratis parkeergelegenheid. In Zaandam moet u er alleen rekening mee houden dat de Zuiddijk betaald parkeren is, u kunt wel parkeren voor de deur met een parkeerschijf (max. 2 uur). De zijstraat schuin tegenover de praktijk (Kattegat) is echter wel vrij van betaling.