U ben hier:

Koen Zoetelief
In 1995 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Sinds 2002 ben ik gediplomeerd manueel therapeut. In 1995 heb ik een jaar ontwikkelingswerk gedaan in een ziekenhuis in Roemenie. Daarna ben ik van 1996 tot 2007 werkzaam geweest in verschillende eerstelijn fysiotherapie praktijken. In augustus 2007 ben ik in Krommenie begonnen met Praktijk Zoetelief. Vanaf 1 januari 2010 zijn Ilonka en ik de maatschap Praktijk Zoetelief & Postema gestart. In juni 2010 hebben we de opening van onze 2e vestiging in Zaandam gehad. Wij hopen met ons team van specialisten veel mensen in de Zaanstreek te kunnen helpen bij hun revalidatie, reïntegratie en herstel van klachten. 
Ik ben gecertificeerd voor Parkinson, Artrose, Reuma, Echo en TENS.

In oktober 2014 heeft Koen tevens de opleiding Dry Needling afgerond.

BIG registratie nummer: 79044666704

 

Ilonka Postema
Sinds 2000 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Van 2002 tot 2005 ben ik de opleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut gaan volgen. Ik heb 10 jaar  gewerkt in verschillende praktijken, en toen ben ik in 2009 bij praktijk Zoetelief komen werken. Sinds 2010 ben ik lid van de maatschap en werk ik met veel plezier als algemeen fysiotherapeut en psychosomatisch fysiotherapeut in onze praktijk.
Daarna heb ik mij gespecialiseerd in patiënten met Perifeer Arterieel Vaatlijden (PAV), COPD, Parkinson en COVID-19 herstelzorg.

BIG registratie nummer: 79053770204

 

Marjolein Augustus
In augustus 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna ben ik direct aan de slag gegaan als waarnemend fysiotherapeut in een particuliere praktijk. In 2009 kreeg ik een vaste baan aangeboden in een andere praktijk, waar ik 2,5 jaar gewerkt heb. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen met rugklachten, nekklachten, knieklachten, mensen met een oncologische aandoening en enkelklachten. In juni 2011 ben ik gestart met werken bij praktijk Zoetelief en Postema. Ik doe dit vol enthousiasme en help iedere patiënt graag. Ik hou van het actief benaderen van klachten en sta tevens ingeschreven in het BIG registeren en in het kwaliteitsregister voor de fysiotherapie, waardoor ik mijn handelen als fysiotherapeut blijf ontwikkelen. Ik ben tevens gespecialiseerd in Medical Taping, COVID-19 herstelzorg en begeleid de Fit for Life programma's in Zaandam.
Sinds juni 2021 ben ik ook lymfoedeem therapeut.

BIG registratie nummer: 59910524704

 

 

Eelco van der Meulen
In 1981 ben ik  afgestudeerd als fysiotherapeut aan de academie voor fysiotherapie Leffelaar en sindsdien werkzaam in de praktijk aan de H. Dunantstraat. Na verschillende scholingen waaronder de McKenzie therapie opleiding is mijn interesse voor manueel therapie ontstaan. In 1992 heb ik mijn opleiding / specialisatie tot manueel therapeut afgerond. 

Van 2003 tot en met 2010  verzorgde ik de sportmedische begeleiding van topkorfbalclub Koog Zaandijk,  waar ik naast mijn fysio- en manueel therapeutische inbreng bij blessures, herstel en opbouw in belasting , ook regelmatig gebruik heb gemaakt van  kinesio / medical taping en trigger point behandelingen.  Kennis opgedaan in cursussen en opleidingen in 2004 en 2005.
In mijn behandelingen staan een persoonlijke benadering en begeleiding centraal om samen met u, de klant, te streven naar doelen waarin een optimaal resultaat t.a.v. bewegingsfuncties en optimaal functioneren in het dagelijks leven behaald en behouden worden.

BIG registratie nummer: 09034479604

 
 

Arnoud Hondema
Mijn naam is Arnoud Hondema en ik ben sinds 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HVA. Nadat ik mijn eindstage bij Praktijk Zoetelief en Postema had gelopen kon ik eind 2015 in vaste dienst komen werken. In mijn vrije tijd ben ik zelf erg sportief en doe ik aan voetbal, frisbee en in de wintermaanden aan skiën. Daarnaast kijk ik graag films en drink ik gezellig een biertje met mijn vrienden. In 2016 heb ik een opleiding tot medisch fitness instructeur gevolgd om mensen beter te begeleiden tijdens het sporten.

Sinds September 2017 ben ik begonnen aan mijn opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT in Amersfoort. In 2020 heb ik mijn opleiding tot manueel therapeut afgerond.
Ook ben ik gecertificeerd in de COVID-19 herstelzorg.

BIG registratie nummer: 49920472704

 

Zohra Rahimi
Ik wil me graag even voorstellen; ik ben Zohra Rahimi, op 11 juli 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, sinds 2 september 2019 werkzaam op de vestigingen Zaandam en Krommenie als fysiotherapeut.
Sinds 10 jaar ben ik woonachtig in Nederland samen met mijn man Bamdad en met mijn dochters Arya en Yosra.

De afgelopen 7 jaar om te beginnen heb ik mijn inburgering gedaan, daarna het staatsexamen en vervolgens de opleiding tot fysiotherapeut. Het was hard werken maar gelukkig sta ik nu hier. Ik heb tijdens mijn opleiding op drie verschillende plekken stage gelopen waar ik ervaring heb opgedaan op het gebied van eerste en tweedelijns. Ik ga heel graag doelgericht aan het werk met mijn patiënten en ik stel hoge eisen aan me zelf om de hulpvraag van de patiënt te halen. Ik ben pas tevreden als de patiënt tevreden is.

Ik hoop, op een mooie langdurige loopbaan bij de praktijk Zoetelief & Postema, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb.
Ik ben gecertificeerd in de COVID-19 herstelzorg, COPD en astma, Perifeer Arterieel Vaatlijden en valpreventie.

BIG registratie nummer: 30599261995

 

 

X