U ben hier:

Koen Zoetelief
In 1995 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Sinds 2002 ben ik gediplomeerd manueel therapeut. In 1995 heb ik een jaar ontwikkelingswerk gedaan in een ziekenhuis in Roemenie. Daarna ben ik van 1996 tot 2007 werkzaam geweest in verschillende eerstelijn fysiotherapie praktijken. In augustus 2007 ben ik in Krommenie begonnen met Praktijk Zoetelief. Vanaf 1 januari 2010 zijn Ilonka en ik de maatschap Praktijk Zoetelief & Postema gestart. In juni 2010 hebben we de opening van onze 2e vestiging in Zaandam gehad. Wij hopen met ons team van specialisten veel mensen in de Zaanstreek te kunnen helpen bij hun revalidatie, reïntegratie en herstel van klachten. 

In oktober 2014 heeft Koen tevens de opleiding Dry Needling afgerond.

 
Ilonka Postema
Sinds 2000 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2002 ben ik de opleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut gaan volgen. Sinds 2005 ben ik afgestudeerd en werk ik als psychosomatische fysiotherapeut. Nadat ik eerst 7 jaar heb gewerkt in verschillende praktijken en 3 jaar in een gezondheidscentrum in Almere, ben ik in 2009 in Praktijk Zoetelief komen werken. Sinds 2010 ben ik lid van de maatschap en werk ik met veel plezier als algemeen fysiotherapeut en psychosomatisch fysiotherapeut in onze praktijk.
 

Marjolein Augustus
In augustus 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna ben ik direct aan de slag gegaan als waarnemend fysiotherapeut in een particuliere praktijk. In 2009 kreeg ik een vaste baan aangeboden in een andere praktijk, waar ik 2,5 jaar gewerkt heb. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen met rugklachten, nekklachten, knieklachten, mensen met een oncologische aandoening en enkelklachten. In juni 2011 ben ik gestart met werken bij praktijk Zoetelief en Postema. Ik doe dit vol enthousiasme en help iedere patiënt graag. Ik hou van het actief benaderen van klachten en sta tevens ingeschreven in het BIG registeren en in het kwaliteitsregister voor de fysiotherapie, waardoor ik mijn handelen als fysiotherapeut blijf ontwikkelen. Ik ben tevens gespecialiseerd in Medical Taping en begeleid de Fit for Life programma's in Zaandam.

 

 

Eelco van der Meulen
In 1981 ben ik  afgestudeerd als fysiotherapeut aan de academie voor fysiotherapie Leffelaar en sindsdien werkzaam in de praktijk aan de H. Dunantstraat. Na verschillende scholingen waaronder de McKenzie therapie opleiding is mijn interesse voor manueel therapie ontstaan. In 1992 heb ik mijn opleiding / specialisatie tot manueel therapeut afgerond. 

Van 2003 tot en met 2010  verzorgde ik de sportmedische begeleiding van topkorfbalclub Koog Zaandijk,  waar ik naast mijn fysio- en manueel therapeutische inbreng bij blessures, herstel en opbouw in belasting , ook regelmatig gebruik heb gemaakt van  kinesio / medical taping en trigger point behandelingen.  Kennis opgedaan in cursussen en opleidingen in 2004 en 2005.
In mijn behandelingen staan een persoonlijke benadering en begeleiding centraal om samen met u, de klant, te streven naar doelen waarin een optimaal resultaat t.a.v. bewegingsfuncties en optimaal functioneren in het dagelijks leven behaald en behouden worden.

 
Barbra Oehlers-Smulders
In 2004 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. In 2008 heb ik tevens het vakdiploma voor Drogist behaald

In 2005 ben ik op vrijwillige basis bij Oostergouw twee maanden komen te werken als Fysiotherapeut om mijn werkervaring uit te breiden. In 2005 ben ik vervolgens gestart bij diverse gezondheidscentra van Zorggroep Almere. Van 2007 tot en met 2009 heb ik in diverse particuliere praktijken gewerkt en van 2009 tot 2013 heb ik gewerkt in verpleeg en verzorgingshuizen, waarna ik in 2014 de switch terug heb gemaakt naar de particuliere praktijk

Specialisme en interesses: Claudicatio, oranje (gespecialiseerde) fase van Claudicationet, COPD, aangesloten bij het longnetwerk, de (kwetsbare) oudere cliënt, cliënten met dementie, orthopedie en spanningsklachten, ondersteund door vele opleidingen.

Ik streef via een actieve aanpak en met inbreng van mijn cliënt naar optimale behandeling passend bij de individuele behoefte van elke unieke cliënt. Ik hou van mijn werk en sta klaar voor iedere klant.

Mijn motto's: no pain no gain, use it or lose it!

 

Arnoud Hondema
Mijn naam is Arnoud Hondema en ik ben sinds 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HVA. Nadat ik mijn eindstage bij Praktijk Zoetelief en Postema had gelopen kon ik eind 2015 in vaste dienst komen werken. In mijn vrije tijd ben ik zelf erg sportief en doe ik aan voetbal, frisbee en in de wintermaanden aan skiën. Daarnaast kijk ik graag films en drink ik gezellig een biertje met mijn vrienden. In 2016 heb ik een opleiding tot medisch fitness instructeur gevolgd om mensen beter te begeleiden tijdens het sporten.

Sinds September 2017 ben ik begonnen aan mijn opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT in Amersfoort. Ik hoop deze opleiding in 2020 af te ronden.

 

 

X